HUNENGDEU
Hungarian
több mint flotta kezelés

Szolgáltatások

Pontos igény felmérése

Flotta tanácsadóink a megrendelővel együttesen felmérik a felhasználó pontos igényeit, hogy a számára leghatékonyabb és legkedvezőbb ár/érték arányú megoldásokat megtalálhassák, és kialakítják a flotta koncepciót.

Biztosítás menedzsment

Versenyképes biztosítási díjaink mellett teljes körű biztosítás ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Tanácsadás, „car policy” kialakítása

A flotta koncepció alapján segítünk a járművek kiválasztásában, összehasonlító árajánlatok elkészítésével, személyes üzleti, vagy műszaki tapasztalataink figyelembevételével javaslatot teszünk a megfelelő eszközök beszerzésre.  A felhasználók akár egymástól teljesen eltérő igényeihez mérten személyre szabjuk szolgáltatásainkat, így még költséghatékonyabbá tudjuk tenni a terméket. Amennyiben igény van rá, flottatanácsadóink segítségével a cég gépjármű politikájának kialakításában és az üzemeltetési kézikönyvének elkészítésben is részt veszünk.

Csere, vagy bérautó szolgáltatás

Szerviz, vagy biztosítási események során előfordulhat, hogy rövid időre nélkülöznie kellene gépjárművét, amíg annak hibaelhárítása befejeződik. Hogy mobilitását megőrizhesse, az Ön számára kedvezményes áron biztosítunk bérautót Magyarországon és Európa teljes területén. Igény szerint az autót kiszállítjuk ügyfeleink részére, majd leadáskor érte megyünk.

Üzletileg korrekt szerződés

Nincs megtévesztés, rejtett költség, vagy a bérlő számára előnytelen „apró betűs” átverés szerződéseinkben. Cégünk a kezdetektől fogva arra törekszik, hogy ügyfeleivel hosszú távú üzleti kapcsolatot alakítson ki

Assistance szolgáltatás

Nincs egyedül, mi Önökkel vagyunk a nap 24 órájában a hét minden napján. Segítünk a sérült, vagy meghibásodott gépjárművek mentésében, szervizelésében. Megszervezzük a sofőr és utasainak eljutását az eredeti célállomásra, vagy támogatjuk azok hazautazását lakóhelyükre.

Gépjármű beszerzés

Elfogadott ajánlatunknak megfelelően a kiválasztott gépjárműveket megrendeljük. Elvégezzük a forgalomba helyezéshez szükséges adminisztrációt, figyelemmel kísérjük a jármű gyártásának és szállításának folyamatát.  A gépjármű szállítói telephelyére történő megérkezését követően az esetlegesen megrendelt egyéb tartozékok, vagy kiegészítő elemek beépítését megrendeljük. Az eszközök teljes felkészítését követően intézkedünk a gépjárművek birtokba adásáról.

Üzemanyag-menedzsment

A gépjárműpark üzemeltetése során egyik legnagyobb költséget az üzemanyagok vásárlása jelenti. Kártyával történő vásárlás során az üzemanyag ellenértékét utólag kell megtérítenie számunkra. Készpénz kímélő szolgáltatás, melynek során nyomon követhetőek, ellenőrizhetőek a kiadások. A kártyákhoz rendelt szolgáltatási szintek felhasználóként eltérő módon is beállíthatók.

Szerviz-menedzsment

Cégünk országos lefedettséggel rendelkezik, minősített márka vagy szakszerviz hálózatunkon keresztül biztosítjuk a teljes körű szervizszolgáltatásokat. Alapesetben a fix szerviz átalány díj terhére gépjárműveink kötelező szervizének és rendeltetésszerű használat mellett a természetes elhasználódásból, kopásból eredő javításait végezzük el

Gumiabroncs menedzsment

Az ügyfél igényeinek megfelelően megszervezzük a gumiabroncsok, felnik beszerzését, azok átszerelését. Szezonális, vagy eseti cserét követően elkészítjük a köpenyek állapotfelmérését és a következő csere időpontjáig szakszerű tárolásáról is gondoskodunk.